За 8 дни Блатечки се самоизлекувал от Ковид-19! Гладувал по собствена схема

0

- Advertisement -

Асен Блатечки се заразил от случайна среща. Източник на заразата при него се оказала жена, която седяла сама на маса в заведение. Актьорът я поканил на своята, за да не е сама. След няколко дни тя го информирала, че е с положителен резултат.

Блатечки разказва, че при него вирусът протекъл сравнително леко. Достатъчно било да приложи схемата на гладолечение, която така или иначе спазвал заради алергията си. В продължение на 15 дни се приема само един плод, след което тялото постепенно се захранва. По този начин организмът се пречиства от всички токсини и се възстановява успешно.

- Advertisement -

Като допълнителен бонус към схемата, която твърди, че прилага, Асен посочва загубата на килограми.

Актьорът допълва, че искрено съжалява, че не е стартирал гладолечението още в момента, в който разбрал, че е бил в контакт със заразен. Едва след няколко дни на неразположения той се доверил на изпитания метод. И все пак е доволен, че коварният вирус го държал само няколко дни и то с не толкова силно изразена симптоматика.

И все пак няма как да не отбележим, че към подобен подход за самолечение трябва да се подхожда с изключително внимание. Явно Блатечки има опит, но гладът като средство за лечение не е подходящ за всеки, коментират запознати.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече