Тончо Токмакчиев едва прескочил трапа! Ковид пратил цялото му семейство в болница

0

- Advertisement -

Тончо Токмакчиев е поредното популярно лице, което е преминало през изпитанието Ковид-19. Вместо да търси сензация и медийно внимание обаче, той запазил пълно мълчание. Въпреки че състоянието му било изключително тежко, коментират негови близки.

Всичко при актьора започнало с болка в ставите. Последвала появата на кашлица, температура, запушен нос. Състоянието му се влошавало толкова бързо, че се наложило да бъде приет в болница по спешност. Близо 10 дни той лежал в болничното заведение, като лекарите не смеели да прогнозират изхода от болестта.

Но колкото и тежко да било състоянието му, то не можело дори да се сравни с това на майка му и съпругата му, които също били повалени от коварната болест.

- Advertisement -

По-възрастната жена се борила дълго, като все пак организмът й надделял. Последвал дълъг период на възстановяване, през който тя продължавала да бъде под лекарско наблюдение.

Близки до семейството коментират, че това бил един от най-тежките периоди в живота им. Именно поради това те предпочели да запазят мълчание и да се борят сами с тежката диагноза.

Тепърва на Тончо Токмакчиев и близките му им предстои да се подложат на изследвания, които да покажат има ли поражения върху белите им дробове. А когато дойде техният ред за поставяне на ваксина, задължително ще го сторят.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече