Жената на Сашо Кадиев погреба брат си! По това време той весело посрещал празниците

0

- Advertisement -

Таня – жената до водещия Александър Кадиев е загубила брат си малко преди настъпването на Новата година.

Според запознати най-близкият роднина на чаровната брюнетка издъхнал на 19 декември миналата година. Въпреки че не се оповестява точната причина за смъртта на младия мъж, смята се, че той си е отишъл след прекарана коронавирусна инфекция.

Лечението му било в болнично заведение, но Петър така и не успял да се възстанови и напуснал този свят преждевременно, гласят коментарите.

Заради обстоятелството, че по това време смъртността беше завишена и заради ограничения брой служители в траурните агенции Таня не успяла да погребе брат си своевременно. Това се случило едва 11 дни по-късно.

- Advertisement -

Опелото и погребението на младия мъж били едва на 30 декември.

През дните, през които хореографката страдала и едва надживявала мъката си, бащата на детето й Александър Кадиев не проявявал никаква съпричастност.

Напротив, водещият се веселял и забавлявал подобаващо. Той посрещнал и Коледа, и Нова година в шумна весела компания, докато Таня страдала неутешимо по загубата на брат си.

Хора от средите говорят, че това е поредното доказателство, че в двойката всичко е приключило. Ако помежду им е останало нещо, то това е единствено общият им ангажимент по дъщеря им.

Дори Катето Евро, която често е коментирала, че Таня й е повече от дъщеря, не отбеляза по никакъв начин сполетялото младата жена нещастие.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече