Цитиридис безработен? Ще издържа гадже, като продава зарзават!

0

- Advertisement -

За уволнението на Николаос Цитиридис се тиражират какви ли не версии. Именно поради това с доза хумор и усмивка водещият коментира, че в момента си търси работа. Очаква се в съвсем кратко време да започне такава на пазара за плодове и зеленчуци. Трябва само да бъде одобрен и се захваща с кантара и зарзавата.

За да преживява през това време, продължава той, ще разчита на парите, които е получил от продажбата на голфа.

И въпреки че думите се радват на някакъв интерес, далеч по-интересни са коментарите му по темата с жените. Според думите му не си търси жена, не защото е безработен. Не защото е затънал в дългове и не защото си пада по мъже.

- Advertisement -

А защото вече е намерил такава. Близки от обкръжението на Цитиридис коментират, че той най-накрая е намерил сродната си душа.

Откакто бил с тайнствената млада дама, той запознал да гледа на живота доста по-спокойно. Радвал се на малките неща и се раздавал абсолютно безкористно за скъпите до сърцето му хора.

Тя го прави по-добър човек, споделят близките му. И се радват, че въпреки многобройните коментари и подхвърляния, Николаос има и работа, и любима жена.

Коя е тя, едва ли ще стане скоро ясно. Водещият прави всичко възможно да я скрие от погледа на медиите, за да не му донесе лош късмет.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече