Този път Хазарта избухна: Хората от шоубизнеса изнасят кризата с коронавируса!

0

- Advertisement -

Ицо Хазарта се обърна с гневно послание по адрес на здравния министър проф. Костадин Ангелов.

След като по време на брифинг последният си позволи да вметне в хода на разговора, че заведенията и ресторантите не са приоритет, фронтменът на „Ъпсурт” го контрира с остро послание.

В думите на Хазарта се чете много прямота и много истина, коментират хората, които застават на негова страна.

Музикантът си позволи да коментира, че докато хората от шоубизнеса, тези в ресторантите, кафенетата и малките магазинчета, изнемогват, то заплатите на другите растат.

- Advertisement -

Острият му език засегна темата за френска любов, която се практикува в мръсните схеми с „Била, Джъмбо и приятели”, както самият той се изрази.

Продължи с това, че уж се говори, че моловете не работят. Но в същото време мобилни оператори, застрахователи и още един куп големи вериги продължават да функционират, докато не се дава хляб и работа само на малкия човек, който се чуди как да върже двата края.

Ицо с типичния си стил контрира здравния министър и в посока на това, че хората, които отнасят всички негативи от кризата с коронавируса, са именно той и хората като него. Сервитьори, бармани, готвачи, музиканти и собственици на заведения.

И докато той е сред успешните представители на гилдията си у нас и не очаква помощ от държавата, то това не се отнася за мнозина.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече