Петя Дикова към Илиян: Искам бебе № 3 да е момиче

0

- Advertisement -


В закачлив тон и във връзка с разговор преди това, Петя Дикова се пошегува, че ако с Илиян се решат да имат още едно дете, то дано този път да е момиче.

За целта двамата ще трябва да уцелят формулата, продължава шеговито младата майка. И допълва, че това е абсолютно възможно – един ден да се решат да имат още едно дете.

Ще припомни, че преди малко повече от месец Петя дари поета Илиян Александров с втори син. И докато баткото носи името на дядо си – Александър, кръстен на Сашо Диков, то по-малкото братче е Илиян – точно като баща си.

- Advertisement -

За да поддържа медийния интерес около себе, наскоро младата майка разказа шеговит епизод от ежедневието си.

Започна с това, че всяка жена няма търпение да чуе думичката „мама”. В нейния случай обаче, благодарение на една хрема, обръщението „мамо” преминало в „бабо”.

В социалните мрежи Пипи разказа, че по-голямото й момченце е настинало и нослето му е запушено. Затова и не може да говори добре.

А неин другар се постара да я развесели с калкулацията, че докато й дойде време да стане баба, трябва да премине през поне още 100000000 овулации. От които трябва да се възползва максимално.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече