Най-накрая: Гришо открито говори за Лолита!

0

- Advertisement -

В интервю онлайн, което Григор Димитров даде за своите почитателите в социалните мрежи, той за първи път официално потвърди, че с Лолита Османова са двойка.

За мнозината, които горещо се интересуват от личния му живот, първата ни ракета разказа, че двамата никога не са се опитвали да се крият. Просто времената са такива – всички навсякъде ходят с маски, което е създало грешното впечатление, че не искат феновете да ги виждат заедно.

Димитров допълни, че в момента Османова е с него в Австралия. Там се провежда тенис турнира, в който той взема участие. А половинката му е неотлъчно до него.

- Advertisement -

Любопитна подробност е, че двамата не се разделят дори на корта. По време на тренировки всеки състезател има право само на едно придружаващо лице.

Редом до тях тренираха и Давид Гофен и жената до него – Стефани Тучито. Още от пристигането на Димитров и Гофен в Австралия двамата провеждат съвместни тренировки, а половинките им ги следват неотлъчно.

И все пак за тенисисти от този ранг всичко е по график, включително и времето, което може да прекара извън хотелската си стая. В случая обаче Гришо е облагодетелстван, защото въпреки всички изисквания и препоръки, които спазва, той все пак има право да живее с Лолита. Което прави двойката изключително щастлива.

Какви са обаче бъдещите им съвместни планове времето ще покаже.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече