11 години след развода: Юксел Кадриев е по-тъжен и самотен от всякога

0

- Advertisement -

Преди 11 години Юксел Кадриев сложи край на брака си със съпругата си Бонка Ласло.

От тогава до днешна дата новинарят се лута от любовна мъка към разочарование и отново, и отново.

Скоро след като се разведе, Юксел беше намерил любовта в лицето на красивата Диди Янкова. Варненката го плени за броени мигове, а връзката им беше изгаряща и споделена.

Но лоша участ сложи край на магията. Младата жена си отиде от този свят преждевременно, след като не успя да пребори тежко онкологично заболяване.

- Advertisement -

Така Кадриев се оказа отново сам и нещастен. През годините се говореше за една или друга негова любовна авантюра до момента, в който съдбата не го срещнала със заможната гъркиня Мария.

Именно заради връзката си с нея през последните месеци 47-годишният мъж намирал начини да пътува всяка седмица до южната ни съседка. Защото Мария живеела в Солун и не пожелала да се откъсне от града си, въпреки страстта към Юксел.

Оказва се, обаче, приказката за новинаря отново свършила. Последните няколко дни той залива личните си профили в социалните мрежи със сърцераздирателни послания. За несподелената любов и разбитото сърце.

Това накара хората около него да заговорят отново за несполуките на Кадриев в личен план. И за това, че години наред не може да открие и да запази до себе си правилната жена.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече