Разменени: Благo поел домакинството, а Златка изкарва прехраната

0

- Advertisement -

Около 300 000 лева е оборотът, който прави на месец онлайн магазина на Златка Райкова.

Плеймейтката, която се занимава с прoдажба на спортни облекла под нейна марка, печели изключително добре, разказва в. „Уикенд” и дава груби сметки.

Източници разкриват, че на ден Златка има минимум 70 поръчки на екипи. Въпросните одежди са с цени от 129 лева. Което в числа разкрива, че приходите на Райкова само за месец са и надхвърлят 300 000 лева. Покрай коледните празници сумата се удвоила, заради масовото пазаруване и затворените молове.

- Advertisement -

С парите, които тя изкaрвала, дори след приспадане на разходите за заплати и стока, тя издържала предоволно семейството си. Това са стотици хиляди левове, които постъпват по сметката й всеки месец.

Благо има само да си мечтае за подобни пари, говорят хора от обкръжението им. И допълват, че докато блондинката се е отдала на бизнес, партньорът й е наблегнал на тривиалните задачи у дома.

Хубавото било, че никой не бил нещастен в тази ситуация на разменени роли.

Самата Златка споделяла, че никога не си е и представяла да печели такива пари със законен труд. И все пак остава питането каква ли част от печалбата тя декларира и какви налози плаща.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече