Обрат! Половинката на Кадиев си тръгнала, защото й писнало да й броят стотинките

0

- Advertisement -

В последно време около сина на Катето Евро – Сашо Кадиев, се говори само във връзка с раздялата му с майката на дъщеря му. Споменава се и новата жена в живота на водещия, но конкретна информация за нея. Освен че живее в столичния квартал „Манастирски ливади”, където Кадиев често може да бъде видян.

Оказва се, обаче, че не тя е причината за раздялата във връзката на Сашо и Таня. Въпреки много раздели и събирания те драпали заедно до момента, в който на брюнетката й писнало да й броят всяка стотинка, пишат онлайн изданията.

- Advertisement -

Според изнесена информация, която и Кадиев потвърди, макар и не целенасочено, той бил изключително стиснат. Броял всяка монетка, всяко левче и не давал нищо да отиде извън плануването перо.

От дете Сашо бил такъв. И ако в началото на Таня това не й правело чак толкова голямо впечатление, след появата на дъщеря им тя искала да се грижат и глезят единственото им дете. Е, да, но синът на Евро бил на друго мнение.

Различната позиция по отношение на детето се оказала препъникамъка за каруцата. От там отношенията им тръгнало на зле. Стигнало се и до появата на трети, постоянен човек. А развръзката след това за всички ни е ясна.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече