Звездата от „Откраднат живот” Алекс Алексиев: Извратен съм!

0

- Advertisement -

Алекс Алексиев, който изигра един от най-запомнящите се образи в първите сезони на „Откраднат живот”, разказва за детството си. И по-точно за черта от себе си, която датира от онова време и която е запазил и днес. И откровено признава – падам си леко извратен.

В любопитния си разказ актьорът споделя, че като е бил малък често се е надявал да намери труп на улицата. Амбициите му се простирали дори отвъд – искал да го отвори и да види какво има вътре, спомня си Алексиев.

И обвързва ролята си на д-р Василев именно с тази детска небивалица, с която израснал и която често си представял. Било му лесно, интересно и истинско да играе хирург и да борави със скалпела.

- Advertisement -

Отнело му много кратко време да попие всички детайли. Присъствал едва на няколко по-сложни операции, за да разбере в действителност какво се изисква от него. От там насетне всичко тръгнало по мед и масло.

Ролята си на водещ хирург в сериала Алекс описва като „вълнуваща емоция”. Но не е единственото предизвикателство, пред което се е изправял в кариерата си. Играе е още изнасилвач, убиец, гей. Никога образът не го е притеснявал. Но е отказвал роли по една основна причина – ако не усети химия между себе си и сценичното превъплъщение.

Новият звезден сезон на „Като две капки вода“ скоро започва и водещият Васил Василев – Зуека е убеден, че зрителите ще станат свидетели на най-страхотното шоу до този момент. Разбира се, любопитно е къде ще бъде колегата му Рачков по това време.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече