Шеф Виктор Ангелов аут от телевизията! „Хелс китчън“ остава в историята!

1

- Advertisement -

Оказва се, че епидемична обстановка, в която се намираме, тотално ще вземе скалпа на Виктор Ангелов.

Популярният кулинар, който доби известност най-вече с телевизионните си изяви, остава извън сметките на Нова телевизия. С него и предаването, което той ръководеше и благодарение на което трупаше добри дивиденти.

Причината за това е повече от ясна – няма как да се снима подобен род шоу в условията на карантини и забрани, каквито в момента продължават да бъдат в сила.

Последното беше повече от ясно, но хора от средите коментират, че до последно Ангелов се е надявал да се намери компромисен вариант и „Хелс китчън“ да остане в програмната схема на телевизията.

- Advertisement -

Да, ама не.

На мястото на кулинарната надпревара влиза предаването на Емил Чолаков „Един за друг“.

Определено то не се радва интерес, сравним с този на ада в кухнята, но при липса на вариант в праймтайма зрителите ще гледат влюбени двойки вместо хвърчащи тенджери.

В същото време от конкурента Би Ти Ви залагат на „Мастършеф“ и „Бригада нов дом“, което според запознати е много по-удачен вариант за най-гледаното време.

Дори да премине извънредната ситуация и шоуто на Шеф Ангелов да се върне на екран, то едва ли ще се радва на същия зрителски интерес, говори се зад кулисите на Нова телевизия. Затова ако той иска да остане пред камерата, ще трябва да търси нов вариант.

- Advertisement -

1 Коментар
  1. Simeon казва

    Тоa палячо нещо много насериозно се е възприел…ееей другарю ГОТВАЧ ТОВА НЕ ТИ Е КАЗАРМА

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече