Росен Плевнелиев се оказа пастрок за пример

0

- Advertisement -

Президентът Росен Плевнелиев е баща за пример. Оказва се, обаче, че той полага същите грижи за доведеното си дете, каквито за родните.

Според информация на в. „Уикенд” Росен, който е в челните позиции на класацията за най-богати българи, не щади средства и грижи за малката Йоанна. Тя е дете на настоящата му съпруга Деси и бившия й годеник бизнесмена Ивайло Граховски.

- Advertisement -

Ще припомним, че преди 3 години, когато стартира връзката между бившата синоптичка и държавния глава, на момиченцето му предстоеше започване на училище. Както за синовете си Асен и Павел, така и за Йоанна Плевнелиев не щадил средства. Записал дъщерята на Деси в частно училище, таксата за което се равнява на 22 000 лева годишно. Когато към тази сума се добавят и съпътстващите разходи, само за школото на Йоанна държавният глава се вадел с над 30 бона годишно, но това никак не успявало да разклати бюджета му.

Нещо повече, той бил готов да прати детето на какъвто и да било курс, към който проявявало желание. За разлика от момчетата на Плевнелиев малката Йоанна нямала афинитет към точните науки, допълва изданието. Интересите й било по-артистични, затова семейството решило да я запише в частно училище с усилено изучаване на чужди езици.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече