Стоян Алексиев тежко преживява разлъката с младата Ивана

0

- Advertisement -

Близо година Стоян Алексиев, станал известен като екранния професор Генадиев, не е чувал и виждал младата си колежка Ивана Бобойчева.

В това нямаше да има нищо странно, ако актрисата, която може да е не само дъщеря, но и внучка на Алексиев, не беше последният интимен трепет на 70-годишния актьор.

Ще припомним, че дълго Стоян Алексиев отричаше да изпитва нещо повече към Ивана, освен подобна на бащина привързаност. Той твърдеше, че ги събира общата страст към професията. Желанието и всеотдайността бяха качествата, които той твърди, че харесва в младата си колежка.

- Advertisement -

Но в крайна сметка, истината се оказа коренно различна. Иска или не, на застарялата екранна звезда й се наложи да признае, че е хлътнал по девойката. И още по-фрапиращото, че тя е отговорила на чувствата му.

Романсът помежду им обаче не продължи дълго. Явно на Бобойчева й е омръзнало да чува подмятания, подхвърляния и коментари по свои адрес. И явно е осъзнала, че няма какво да очаква от подобна връзка, споделят размислите си на глас хора от гидията.

Самият Алексиев не приел толкова спокойно обаче разлъката в отношенията им. Разказва, че се разделили без тежки думи и обиди. Но явно в един момент пътищата им драстично се разминали и той нямало как да промени тоз факт.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече