Карбовски драпа! Моли майката на детето си за работа

0

- Advertisement -

Мартин Карбовски е готов на всичко да се върне в ефир. Именно поради това скоро, след като стана ясно, че бившата му жена Марта Евтимова заема важен пост в уважавана медия, той потропал на вратата й в смирен вид.

Ще припомним, че семейството, което отдавна се разпадна, е добри отношения. Те имат син на име Марк, който вече е тийнейджър.

Това дало надежда на Карбовски, че Евтимова ще му помогне отново да работи. За тези, които не са наясно, от скоро тя заема поста на директор на дирекция „Актуални предавания” в Нова телевизия.

- Advertisement -

Високият пост й позволява да взима важни решение. Именно на това се надявал Мартин – ако не го назначи самосиндикално, то поне да му съдейства за заемане на позиция в телевизията.

Дали това ще се случи ще видим в бъдеще.

Към този момент е повече от ясно, че Карбовски е без работа и няма изгледи да получи такава заради имиджа, който му създаде Миглена Каканашева. Уж общият им проект се превърна в грандиозен скандал с насилнически привкус, в който журналистът брутално увисна. Едно след друго заваляха обвинения срещу него от страна на известни българки, които той е изнудвал в сексуален контекст.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече