Семейството на Криско изгони съседите от тузарски комплекс

0

- Advertisement -

Криско волно или не се превърна в причина за недоволство сред живеещите в супер луксозен столичен комплекс.

Става дума за „Бел Вали”. Сградите се намират в близост до местността Камбаните и се славят с това, че са лъскави, скъпи и недостижими за простолюдието.

Именно на това се е надявала горда богопомазана софиянка, която останала без думи, когато разбрала, че Криско и семейството му се е нанесло в близост.

- Advertisement -

Вестта, че габровецът ще живее там с половинката си и двете им деца, я изправило на нокти. Защото той бил рапър, бил гамен, бил част от простолюдието. Бързо след нанасянето му тя се изнесла и пуснала жилището за продажба, коментират съседи.

А останалите, които са наясно с предпочитанията и възможностите на Криско, се чудят как така от сърцето му са се откъснали близо 250 хилядарки, от колкото започват имотите в комплекса.

На музиканта и близките му обаче тези коментари явно не пречат, защото те се радват на новия си дом и не се притесняват кой и какво мисли за тях.

Това, че децата му ще играят с други знатни отрочета, може само да го радва. А на който не му харесва, прав му път, шегуват се близки.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече