Гала намърда Стефан в стола на водещия! Осигури му 60 минути слава

0

- Advertisement -

Гала най-накрая успя да постигне това, към което се беше насочила от доста време. А именно – да намери място на половинката си в телевизията.

От скоро, пише в. „Уикенд“, нейният Стефан е лице на предаването „Без политика, което се излъчва в ефира на телевизия „Българе“.

Бе значение, че става дума за непопулярна медия и още по-слабо известно предаване, все пак Стефан е на екран и има своите минутки слава.

- Advertisement -

Пък и във финансово отношения, работата не е зле. За шоу, което се излъчва веднъж в седмица и е с продължителност от 60 минути, той взима сумата от 2000 лева, коментират запознати.

Хем кратък ангажимент, хем сладък, допълват те. Няма как партньорът на Гала да е недоволен от връзките, които тя е пуснала, в негова полза.

По темата се говори още, че Стефан не само имал нужда от работа, за да запълни свободното си време, а и защото основното му поприще боксувало.

От години той се занимава с пчеларство. Но покрай ковид кризата и всички пандемични ограничения бизнесът му тотално не вървял. И той имал нужда от собствени приходи малко или много, за да се чувства все пак мъж.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече