Холистично самолечение прати Иван Христов и Ирина Тенчева в болница

0

- Advertisement -

По спешност в болница са настанени продуцентът Иван Христов и жена му Ирина Тенчева. Това става ясно от поста на самата Тенчева, която разказва за премеждията, през които минава семейството им след заразяване с коронавирус.

След 7 дни самолечение – холистични практики и добро настроение за нея и тотално неглижиране и отхвърляне на проблема за него – двамата били изправени пред нелекия избор дали да се доверят на лекарите и да бъдат настанени за болнично лечение.

- Advertisement -

В крайна сметка, здравият разум надделял и за щастие към момента състоянието им върви към подобряване.

Ирина разказва, че изключително драматичен бил моментът на самото настаняване в болница. Защото и двамата с Иван усещали, че нещата в здравословен план не са добре. В същото време дългът им на родители ги карал да мислят за децата – на кого да поверят грижите, които хем трябва да са без родителите си, хем да са под карантина.

Освен това Тенчева разказва, че преминаването й през вируса я накарало да осъзнае от първо лице, че не става дума за прост грип. Ситуацията наистина била сериозна. Но младите и всеотдайни лекари, които се погрижили за нея и съпруга й, дали надежда на семейството, че медицината в България има шанс.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече