Орхан Мурад официално разведен! Сложи край на 19-годишен брак

0

- Advertisement -

Орхан Мурад и вече бившата му половинка Шенай официално вече не са семейство. След 19-годишен брак те се разделиха, за да търсят щастието в различни посоки.

Ще припомним, че плод на любовта помежду им и дългите години семеен живот е Сузанита – младата изпълнителка, която се закани да стане по-известна от родителите си. За момента и го постига, но с цената на много постъпки, костващи й доброто име.

- Advertisement -

Близки до бившите съпрузи разказват, че официалният развод дошъл в края на миналия месец. Всичко се случило много бързо, по взаимно съгласие. Двамата се разбрали цивилизовано, без излишни драми и компроматни заплахи.

По интересното е обаче, че въпреки че са разделени пред закона, Шенай и Орхан още делят един покрив. Тя живее в неговия апартамент в Пловдив. Разбираемо, двамата се засичат и обменят по някоя дума. Но чувства отдавна няма и най-накрая фактическото им съжителство като съквартиранти е добило и правна форма.

За Шенай бракът й вече е в миналото, разказва самата тя. Това, което я дърпа напред, е скорошното раждане на първото й внуче. По-голямата й дъщеря Александра, която е от предишна нейна връзка, съвсем скоро ще роди. Именно поради това бившата половинка на Мурад предпочита да гледа напред – към положителните емоции, които да я измъкнат от тежките мисли покрай развода.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече