Свърши се! Мисис Баба вече е свободна!

0

- Advertisement -

Мисис Баба – Доника Василева – Чачова официално вече е разведена! Това се похвали самата тя като пусна селфи, на което е широко усмихната и щастлива, от гражданското отделение на Софийския районен съд. „Вече съм само Василева!“, похвали се блондинката.

От пищната й сватба със Стойно Чачов до развода й с него  изминаха по-малко от четири години. Атрактивната Дони се омъжи за бившия кмет на Стрелча (преди няколко месеца го изпревари Георги Павлов) през есента на 2017 г.

И всичко е прекрасно, докато тя случайно не открива интимни чат съобщения между съпруга й и други жени, дори такива, която тя познава добре. Вместо да си замълчи или да му устрои скандал, „бабата” пусна в со;иалните мрежи снимки като доказателства за изневярата в първите дни на 2021 г., като веднага отсече, че ще се разведе.

В дълъг пост към фотоса тя разказа за това как е разкрила неверния си мъж и предупреждава жените да не са наивни и да отстояват правата си:

„На някои хора не им върви в любовта и това е! По-унизително не съм се чувствала никога в живота си. Оказа се, че съм живяла четири години в пълна заблуда. Оказа се, че съпругът ми е имал паралелни връзки през цялото време, през което сме били заедно. Оказа се, че съм била за посмешище на поне половината град Стрелча, тъй като не мога да си представя никой да не е знаел за връзката с колежката му – Н.Ф.”, написа тогава тя.

- Advertisement -

И продължи: „Да подчертая, тя е само една от многото. Оказа се, че аз явно съм му била необходима единствено като параван, за да си изгради имидж на нормален семеен мъж, какъвто явно не е. И понеже на него една жена не му е достатъчна, аз се оттеглям и го оставям да си живее по неговия начин. Няма драма, просто не ни съвпада виждането за семейство, ценности, морал, уважение, достойнство и т.н.

Можете да си го вземете, дами. Само не знам как ще си го разделите, че сте доста. Тук може би трябва да ги отбележа всички? Няма да е трудно, защото повечето са ми в приятелите. Каква наглост!”, възмущава се от дъното на душата си Мисис Баба.

Тя отправи и предупреждението си към нежните половинки в семействата по този начи: „Не пиша този пост, за да давам обяснения, такива не дължа никому, а за да предупредя всички наивни жени като мен да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си. Това не е тема, която трябва да се замита под килима. За това трябва да се говори открито. Сигурна съм, че много жени са изпадали в подобна ситуация, чувстват се унижени, предадени и се срамуват от това. Но други са тези, които трябва да носят срама!”

Дони обвинява и себе си, че твърде късно се е усетила, при това – случайно, за похотливия си мъж, на когото дотогавва безусловно е вярвала: „Аз съм била сляпа и глуха за случващото се около мен, въпреки че имах подозрения още преди малко повече от година и съм го споделяла с най-близките ми. Докато очаквах съпруга ми да дойде и да ме изненада за Бъдни вечер у дома, той си пишеше с няколко жени едновременно. Същото се случи и на Коледа.”

В напоително обяснение блондинката разказва как точно е изловила кмета: „А как разбрах аз ли? Съвсем случайно, докато ми помагаше да подреждаме къщата за Бъдни вечер, дъщеря ми видя стария телефон на съпруга ми и пожела да го зареди, за да сложи нова карта и да го ползва като служебен. Още като го включи и започнахме да гледаме как той си пише с Н.Ф. и още една жена Н.К. едновременно в реално време. Аз все още не вярвах какво ми се случва. За няколко часа, дъщеря ми успя да извади историята от всичките му чатове за години назад. Това, което почувствах, след като прочетох само малка част от съдържанието, се нарича ШОК!“

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече