Верен докрай! Фики остава чалгаджия!

0

- Advertisement -

Фики Стораро няма да зареже чалгата! Това призна самият той, като сподели в интервю пред lupa.bg, че никога няма да се откаже от жанра, който го е направил популярен и благодарение на който изхранва семейството си. Въпреки това синът на Човека глас Тони Стораро, не поставя музикални граници пред себе си.

26-годишният певец издаде и формулата за атлетичния си вид с бицепси и трицепси, с които впечатлява жури и зрители в „Като две капки вода” – глад и усилени тренировки. Той потврди, че за участието си в шоуто е смъкнал 20-ина килограма, а за целта се подложил на жесток хранителен и спортен режим.  Затова и фигурата, която демонстрира при образа на Роби Уилямс е внушителна.

Плочки… плочки… Като Роби Уилямс

Да ходи на високи токчета той също се научил с много упражнения. Дори преди втория лайф миналия сезон на „Капките”, когато трябвало да превъплъти в Джей Ло, взел от стилистите обувките с ултрависоки дори за жена токчета 45-и номер със себе си в Германия, където имал участие. Там втрещил всички, разхождайки из хотела с тях…

Фики сериозно се труди върху всеки образ на тв формата, като цяла седмица слуша песента, гледа много интервюта на изпълнителя, за да стигне до неговата или нейната душевност, наблюдава движенията, които прави не само във видеото, което трябва да имитира. От много имитации най-емоциална за него остава тази на Дони с емблематичната песе „Уморени криле”.

Дони е най-вълнуващият за Фики образ

А що се отнася до съперниците му, за тях той твърди, че са конкуренти на сцената и приятели в живота: „Това е играта”, смята той.

- Advertisement -

След всяко свое изпълнение победителят в миналото издание на шоуто винаги чете коментарите в интернет. Като причина за това той посочва, че се интересува как го оценява публиката, а освен това според него е неуважително да не се обърна внимание на хората, които са го гледали, а много от тях – и гласували за превъплъщенията му.

С баща си Тони Стораро певецът има много специални отношения, двамата са много близки и младежът винаги попива ценните съвети от татко си. А основният от тях е  да  бъде добър, човечен и да не се възгордява.

Певецът готви и изнанада за своите почиттели – песен, която планира да види бял свят в края на май.

Извън интервюто, знайно е, че Фики е предан съпруг и грижовен баща. Той често споделя семейни снимки и клипчета от празници в социалните мрежи.

С жена си и сина си

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече