Явор Бахаров сам! Какво или кой отдалечи Рая?

0

- Advertisement -

Явор Бахаров преживява поредния тежък удар в личен план. След като доскоро си имаше сериозно вземане-даване със съда, сега на дневен ред е разлъката му в личен план.

Актьорът, който се снима във втория сезон на „Съни бийч” и в момента пребивава на морето, е изпаднал в страшна дупка. Депресията е на крачка да го погълне, защото дългогодишната му половинка Рая не изпитва същото. Макар да не са си го казали очи в очи, случващото се помежду им издава появата на сериозна пропаст.

- Advertisement -

За предстоящата раздяла се заговори още по време на процесите срещу Бахаров за употреба на забранени субстанции и управление на автомобил в нетрезво състояние. Фактът, че колежката и половинка на Явор не го придружи по време на настоящия му ангажимент, а остана в София, още повече засилиха слуховете.

Но оказва се, не става дума само за слухове. Вероятността двамата да се разделят е повече от голяма.

Явно на Рая й е дошло в повече неадекватното поведение на Явор и попадането му в изцепка след изцепка. Коментарите са на близки до двойката, които допълват, че тя наистина го обичала с цялото си сърце и душа. Но в крайна сметка чувството за самосъхранение надделяло и момичето решило да търси късмета другаде.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече