2 месеца след раждането! Деян Донков връща Радина на сцената!

0

- Advertisement -


Деян Донков излиза на сцената редом с майката на двамата си малки сина.

Радина Кърджилова даде живот на Йоан на 23 март. И след малко повече от 2 месеца възнамерява да се върне на работа, вземайки участие в постановката „Любовникът”.

Именно тази е пиесата, която за първи път събра на сцената семейството. Двамата я поставиха в началото на 2019 година. Само след няколко представления обаче, тя слезе от театралните афиши. Заради пандемичната обстановка, заради бременността и майчинството, на които Радина се посвети, заради всички непредвидени обстоятелства.

- Advertisement -

Докато младата майка се беше отдала на децата си и беше неотлъчно до тях, Деян се снима в редица наши и чужди продукции. Стига се обаче и до логичния момент, в който двамата отново ще се появят заедно на една сцена в пиесата на драматурга Харолд Пинтър.

Самата Радина не споделя да е притеснена от скорошното си завръщане на работа. Тя вече има придобита увереност в най-важната роля в живота си, тази на майката.

Затова и няма да й е толкова тъжно и трудно да повери грижите за малкия Йоан и батко му, докато репетира или работи, коментират близки до звездната двойка.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече