Безгрижни! Бебето на Венелин Петков и Николета Маданска – като по учебник!

0

- Advertisement -

Венелин Петков и Николета Маданска се радват на първото си дете – водещата на спорта по bTV в момента е в майчинство, след като на 22 ноември роди момченцето Йоан. Той пък се оказал „бебе като по учебник“.

- Advertisement -

Гордата майка разяснява какво онзачава това – тя е почитател на британката Трейси Хог,  (наричана „Говорещата с бебета“), която ги разделя на няколко типа: ангелско бебе, бебе като по учебник, чувствително, енергично и сърдито бебе. „Йоан е бебе като по учебник, ако мога да си послужа с нейната терминология“, пояснява щастливата майка. И разказва, че с баща му не разбрали какво са това колики или безсънни нощи с новородено: „Йоан е много спокойно бебе. От ден първи спи по цяла нощ. Аз съм била такова бебе и тайничко се надявах да прилича на мен”, споделя журналистката, цитирана от ladyzone.bg.

Двамата с таткото Венелин сами гледат сина си, а при нужда се обръщат към родителите си. Маданска признава, че се наслаждава на майчинството, а дните с Йоан са най-смисленото й и пълноценно време досега.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече