Без скрупули! Катето Евро къта внучка и бившата на Сашко в дома си

0

- Advertisement -

Както вече е известно отдавна, Сашо Кадиев и майката на дъщеря му Таня вече не са заедно почти от година, а водещият има нова тръпка – моделката Ивелина Чоева, с която дори беше в Доминикана.

Заринатият с куп ангажименти в телевизията и театъра Сашо обаче намира достатъчно свободно време за дъщеричката си Катя, която очевидно по договорка с майка й води на разходки. Макар да не делят едно ложе, двамата бивши са в изключително добри отношения.

- Advertisement -

Оказва се обаче и нещо повече – бившата и щерка му прекарват по няколко дни при баба Катя в Кокаляне.  Актрисата била много доволна, че имала възможвост да е повече време с любимата си внучка. Понякога дори Сашко отскачал, за да се събере поне за ден-два заедно иначе разпарчатосаната фамилия – заради малкото момиченце, на което да не му липсва семейна среда и бащино присъствие.

Александър и новата му Ивелина, която се изявява като успешен модел в Лондон, не живеят заедно, но често си организират срещи в чужбина, за да се скрият от хорските погледи и да се отдадат един на друг – точно като в Пунта Кана.

Което обаче никак не пречи на Сашо да се изявява като добър баща.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече