Официално! Иво Танев пак стана дядо!

0

- Advertisement -

Иво Танев отново стана дядо! Но не, той не се сдоби с още едно внуче, а стана първият носител на титлата „Мистър дядо“, като бе награден официално по време на гала церемония с столицата.

„Досега бях дядо само на моята внучка Алина! Вече съм официално титулован с титлата Мистър Дядо, но по-скоро съм разказвач на истории от истинския живот, истории, които съм разказал в моята книга “Урок за мъже “, заяви Танев пред публиката, като не успя да скрие изненадата и вълнението относно получената титла.

- Advertisement -

Новоизлюпената Мисис баба пък Диана Петрова заяви: „За мен е огромна чест да нося титлата Мисис Баба 2021! Ще посветя усилията си и на децата с талант от международния конкурс “Васко Абаджиев” за млади цигулари за прославата на талантливите деца от милата ни и прекрасна родина България”.

По време на конкурса беше направен търг в полза на Асоциация за подкрепа на даровити деца, а талантливите малчугани Ивайла Мацина и Елица Узунова изнесоха мини концерт пред подбраната публика. Водещи на събитието бяха журналистът Елизабет Методиева и актьорът Ники Сотиров.

Същата вечер за 14-та поредна година се проведе и надпреварата за титлата „Лейди България“. Победителки станаха Александрина Йорданова, собственик на школа по етикет за млади дами, Светослава Апостолова, Михаела Тошинова и Кристън Драгоманска.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече