Чалгата и естарадата се гушнаха! Софка и Лили Иванова с взаимни възторзи (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Чалгата и естарадата се прегърнаха братски отново! Този път в лицето на двете най-големи в жанровете си – Лили Иванова и Софи Маринова!

Софка, чийто най-голям идол е примата на родната поп музика, неведнъж е споделяла публично своето възхищение и фенска любов към нея.

След изпълнението си на полуфинала на „Капите“, когато спечели с невероятното си превъплъщение в Лили с песента „Скитница”, Софка не скри вълнението си и избърса няколко издайнически сълзи. Тя обясни, че е толкова развълнувана, та не може да сдържи емоциите си.

Не успя да ги сдържи и при невероятния жест, който Лили Ивановна – очевидно доволна от изпълнението на ромката перла, направи за нея. Чрез пиара си тя изпрати на Софи свои дискове, надписани собственоръчно.

- Advertisement -

На своята плоча със стилен черно-бял дизайн Лили Иванова е написала: „На г-жа Софи Маринова! Една прекрасна певица и човек! Поздравления! Успехи и щастие! С уважение, Лили Иванова! 17.05.2021 г. София!“

Софи Маринова сподели неизмеримото си щастие във Фейсбук:

„Не ми достигат думи, с които да изкажа огромната си благодарност към Великата Лили Иванова, за вниманието и уважението, с което ме изненада! Бях на среща с нейният PR. Това не съм си го представяла да ми се случи, никога. Толкова много подаръци ми е изпратила, че ме остави без дъх от вълнение. Разговаряхме по телефона и тя ми сподели, че моята имитация и е харесала най-много от всички до сега. Това ме разплака, признавам си. Трудно ми е да опиша точно колко се вълнувам от всичко това, много трудно. Но вие знаете, че моята сила не е в думите. Аз изживявам емоциите. А тази емоция определено е една от най-чаканите в живота ми! Благодаря от цялото си сърце на всички замесени във това приключение наречено „Като две капки вода“, защото вие сте причината да сбъдна мечтата си и да се докосна до Лили Иванова, точно по този невероятен начин. Мечтайте, приятели! И най-смелите мечти се сбъдват! Обичам ви! Ваша Софи”

Само след броени часове Лили Иванова не остана длъжна, сподели публикацията на Софчето и написа: „Скъпа Софи Маринова, благодаря!”

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече