Фаталистка! Вики отива на финала на „Евровизия” с №13

0

- Advertisement -

Фатално ли е числото 13? Това се питаха всички българи, които стискаха паци снощи за песента на Виктория Георгиева, която излезе под №13 на сцената на „Евровизия”. Вероятно същия въпрос си е задавала и самата певица. Но отговорът е – НЕ! №13 не само че не е фатално, но е дори щастливо число!

Това стана ясно, след като Вики се класира за финала на конкурса. Веднага след перфектното си изпълнение тя побърза да сподели в социалните мрежи чувствата и емоциите си от малката си  (засега!) победа:

- Advertisement -

„Направихме го заедно! България е на финал на Евровизия 2021! Емоцията на сцената беше неописуема и не можах да сдържа сълзите си. Благодаря на всички, които ме подкрепиха – на семейството ми, на невероятните ми продуценти от Ligna Studios, на Българска национална телевизия. БНТ, които ми дадоха възможността да участвам на Евровизия, на генералните спонсори на българското участие от ICard Eurovision Bulgaria и най-вече на всички вас, които повярвахте в мен! На 22-ри май ще взема участие в големия финал на Евровизия и ще пея за всички вас, защото това е нашият момент!  Обичайте семейството си и оценявайте всеки миг в живота! Обичам ви!“, написа във фейсбук Виктория минути след като стана ясно, че отива на финал.

На втория полуфинал бяха представени общо 17 песни, от които за финала се класират 10. Също 10 песни са избрани и от първия полуфинал, състоял се във вторник, или общо 20. Но освен тях в  полуфиналите участват и 6 страни по право – Голямата петорка, в която са Великобритания, Германия, Испания, Италия и Франция, както и страната-домакин Нидерландия.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече