Блудният син се завръща! Влади Въргала се събра с предишната

0

- Advertisement -

Преди 2 години Влади Въргала се раздели със своята колежка и интимна половинка Дезджан Ферад-Джани. Двамата обаче са решили да дадат втори шанс на връзката си, пише  „Уикенд”.

- Advertisement -

53-годишният актьор бе зарязан от младата си приятелка, която също се изявява като актриса и даже имаше съвместни спектакли с Въргала. Артистичната двойка често е забелязвала от техни колеги заедно, а повторно избухналата страст помежду им не оставала скрита. Бившата звезда на „Ку-ку“ е силно привързан към сина на Джани от първия й брак. Иван-Александър стара от аутизъм и има много специална връзка с актьора. Ренесансът в отношенията на Влади и Джани обаче бил под въпрос и трудно можели да се съберат под един покрив заради лични техни ангажименти към други хора. Джани ремонтирала дома си в родния и за двамата актьори град Силистра. Актрисата възнамерявала да се установи да живее там със сина си. Влади пък е неотлъчно до своята възрастна майка Анета. Старицата едва оцеля след тежък инсулт, но Въргала не я прати в хоспис, а преспочете сам да се грижи за нея. След инцидента той е неразделен с майка си. Всеки ден двамата се разхождат в парка, а периодично актьорът я води на рехабилитация в санаториум в Горна баня.

Джани и Влади се запознали на снимачната площадка на неговия филм „Операция „Шменти-Капели“, а според мълвата увлечението му разбило брака му с дългогодшната му съпруга и майка на двете му деца Силвия.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече