Вселената кихна! Любо Дилов черпи с „Вино от глухарчета” за внуче

0

- Advertisement -

56-годишният писател и журналист Любен Дилов-син  „почерпи” приятели и фенове във Фейсбук с цитат от „Вино от глухарчета” – прочутата повест на американския писател фантаст Рей Бредбъри, по повод появата на бял свят на внук.

Момченцето е кръстено на дядо си и извзестния си прадядо писател и ще носи името Любен Дилов Трети. То е второто дете на по-големия син на Любен Дилов-син – Иван Дилов и жена му Станислава. Те се сдобиха с първородната си дъщеря Адриана през декември 2017 година.

„Вселената кихна! В деня на възнесението на свети Рей Бредбъри, информирам ви, че на Земята кацна Любен Дилов Трети (Любен Иванов Дилов). Благодарение на Божията промисъл, Станислава Левтерова и Иван Дилов – още една душа, потопена във виното от глухарчета на фантастичния живот! „…бавно. Кротко. Леко на завоите. Тихо през дъжда…“, написа гордият дядо в профила си във Фейсбук.

- Advertisement -

Преди появата на първото си внуче – Адриана, Любен Дилов-син се шегуваше, че е заплашил трите си деца – Иван и близнаците Павлин и Милкана, че ако скоро не го зарадват с наследници, той ще ги изненада с брат или сестра.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече