Мързел! Петя Дикова студентства 10 години!

0

- Advertisement -

Най-после, след 10 години студентстване, щерката на спортния журналист Сашо Диков и неувяхващата с годините Аня Пенчева се дипломира, като завърши магистратура във Факултета по журналистика към Софийския университет.

За това се похвали самата Петя Дикова във Фейсбук, а от поста й става ясно, че дълги години не е успявала да се яви на останалите й 3 изпита и да си напише дипломната работа.

- Advertisement -

Напомняме, че през последната петилетка Петя успа да стане звезда на малкия екран като водеща на CULt по бТВ, да уреди личния си живот, като пристана на настоящата си половинка поета Илиян Любомиров и да му роди двама синове. Младият татко, който се прочу не с поезията си, а като панелист при Гала, помагал на Петя, докато тя се оправяла с непрекъснато отлаганото завършване на висшето си образование.

„От днес имам диплома за магистър. Винаги ще свързвам писането на дипломна работа с коликите на големия ни син. Рядко си позволявам да давам съвети, но на бъдещите студенти във ФЖМК бих казала:

“Не отлагайте, минете по пътя докато е време и когато му е времето.“ Не че после е невъзможно, просто когато дойдат децата и кариерата, е доста по-трудно. Така стана при мен – още като студент по време на магистратурата получих покана за работа в bTV. Да кажа “сбъдната мечта“ – ще е малко. Не се поколебах, скочих, адреналинът ме унесе… само още един репортаж, само още едно интервю, още един филм и ще завърша.

А ми оставаха само 3 изпита и дипломната работа. И така до днес! Благодаря на проф. д-р Теодора Петрова и на г-жа Хана Владова, че умеят да мотивират студентите си. И благодаря на Илиян, че беше до мен и ми помагаше да завърша започнатото“, написа младата майка.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече