Чисто нов! Без дрога и алкохол вече, Миро вае тяло

0

- Advertisement -

Мирослав Костадинов, чиято звезда изгря в някогашния хитов дует „Каризма”, е заякнал и е изваял тяло. Покрай пандемията и застояването вкъщи певецът бе поналял снага, но сега е стопил излишните тлъстини във фитнеса и е готов да посрещне летния сезон.

Изпълнителят показа на феновете новото си тяло, като пусна няколко снимки, на които е гол до кръста. На кадрите той позира сред добруджанското поле, засято с пшеница. Почитателите му го окуражиха и го похвалиха, че изглежда много добре, пише „Уикенд”.

Освен фитнеса певецът си e намерил и друго занимание за свободното време. Той отглежда домати в двора си и се хвали в социалната мрежа с труда си.

„Моите лично засадени и отгледани доматки. Берем реколтата рано сутрин!”, коментира звездата във фейсбук.

- Advertisement -

Доскоро Костадинов имаше сериозни проблеми с алкохола, но сега се старае да води здравословен начин на живот, да консумира само домашно продукция и да остави вредните навици в миналото. Той неведнъж е споделял за своята пристрастеност към спиртните напитки. След едно ужасно тежко пиянство обаче взел решението да се пребори с порока и засега се справя успешно. Казва, че Бог му е дал сили да се отърве от зависимостта.

До момента на прозрението Миро изпивал по една торба с алкохол за 24 часа – наливал се с бира, вино и с каквото друго имал под ръка. Случвало се да употребява и наркотични вещества. Преди участия също прибягвал до чашката за отпускане на напрежението. 

Певецът е разказвал, че преди няколко години със съпругата му Ели Златарев пътували до Гренландия, но той така и не успял да се наслади на Северното сияние, защото бил фиркан до козирката. Жена му Ели дори не подозирала, че има сериозни проблеми – въобразявала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници за млад човек.

Известно е, че Миро и официалната му съпруга живеят разделени – тя върти ресторантьорски бизнес в Лондон, а той развива музикалната си кариера в България. Събират се само по празници и почивки. По думите му семейството им не е стандартно, но са намерили начин да се напаснат към ситуацията и са доволни от живота си.

Заради разстоянието и работата си в английската столица Ели не била неотлъчно до съпруга си по време на кризите му и не знаела за проблема му с алкохола. Той умишлено криел от нея, за да не я тревожи. Искал сам да премине през това изпитание и със собствени усилия да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е станал набожен – с много молитви и уж непоклатима вяра в Исус се измъкнал от дупката.

Миро и жена му се запознали преди 14 години след концерт на дует „Каризма” в Лондон. След последното изпълнение бизнес дамата се приближила до масата на певеца и предизвикателно извадила цигара от неговата кутия, после му поискала огънче. Това много го впечатлило, но още по-впечатляващ бил опитът й да седне на стола до него – тя паднала на земята и предизвикала бурен смях у всички присъстващи. Разбира се, изпълнителят веднага й помогнал да се изправи и така запознала тяхната връзка – първоначално само приятелска.

Съпругата на изпълнителя поддържа висок стандарт на живот благодарение на успешния си бизнес. Тя е човекът, който от години налива пари в кариерата на Миро, макар че двамата се виждат основно по празниците, а останалото време прекарват разделени. Според клюките обаче Костадинов не е влюбен в нея, а я използва за пари и като параван. Говори се, че докато тя е в Лондон, той се отдава на случайни авантюри с различни мъже и жени.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече