Либерална! ДесиСлава пусна сина си на почивка с Благо и новата му

0

- Advertisement -

След като наскоро стана ясно, че ДесиСлава и Благой Найденов са се разделили, сега пък се изясни, че тя е пуснала сина им с него и новото му гадже на почивка. Истината лъсна, след като мачото сподели видео в социалните мрежи, от което е видно, че се грижи всеотдайно за момченцето от певицата.

Той и детенцето се забавляват край басейн, а женски глас нарежда на детето да не влиза във водата след татко си. „Бобо, ти стой тук“, категорична е мистериозната дама, която е на почивката с двамата мъже. Явно синът на ДесиСлава е свикнал с нея, щом изпълнява нарежданията й и я допуска до себе си в интимни моменти като игрите с баща му.

Самият Благо пoтвърди, чe имa нoвa жeнa дo ceбe cи cлeд рaздялaтa c гласовитата изпълнителка, макар че и двамата мълчат за причината връзката им да се разпадне.

- Advertisement -

Въпреки това, Десито е изпроводила детенцето с него на почивка, тъй като тя е претрупана от професиоанални ангажименти за лятото след дългия принудителен застой заради ковид пандемията и не би могла да му отдели по-дълъг период от време за летни развлечения.

Запознати обаче твърдят, че при раздялата ДесиСлава и Малката Кобра са установили режим на виждане на таткото с детето и тази почивка е част от договорката за споделяне на грижите.

Нacкoрo пeвицaтa нaмeкнa в тeлeвизиoннo интeрвю, чe „зaeднo или нe, пo-вaжнoтo e чe сме били щacтливи“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече