Най-сетне! Таткото Петьо Шайбата се бракува, ето кой ще му бъде кум!

0

- Advertisement -

Актьорът от забавното предаване „Комиците“ Петьо Петков-Шайбата стана татко на малкия Богдан и вече е в трескава подготовка за предстоящата сватба с неговата майка Мария. Кумове на Петьо и Мария ще бъдат неговия шеф Любо Нейков и съпругата му Гинка, пише „Уикенд“.

Двамата са заедно от повече от 10 години. Миналата година Шайбата й предложил брак, но заради ограничителните мерки покрай пандемията от Ковид-19 се забавили с венчавката. Новината за бременността на Мария ги изпреварила и бъдещите младоженци решили да изчакат докато Богдан стане на няколко месеца. В момента Петьо и семейството му почивали на родното Черноморие, а наесен го чакали нови снимки в „Комиците“.

Екип на забавното предаване вече се подготвял за сватбеното джамбуре.

- Advertisement -

42-годишният актьор отдавна бил подготвен за ролята на татко. Петьо бил дете на разведени родители и от малък помагал на майка си в грижите за по-малката си сестра Ели. Грижовността му се пренесла и върху приятелката му Мария. „С него се разбираме перфектно“, споделяла е бъдещата госпожа Петкова.

Шайбата имал трудно детство и още като дете започнал да работи. Комикът започнал трудовия си стаж едва на 14 години. Първата работа на бъдещата звезда на „Комиците“ била да продава вестници по улиците. „Пласирах сутрешната преса, а следобед ходех на училище. После се пробвах и в строителството. Въпреки крехкото си телосложение, бутах колички с вар и пренасях тежки тухли”, разказвал е актьорът. Шайбата е заработвал като барман, гумаджия и ски учител в Банско.

Един ден седнал да обядва с приятели, когато му телефонирал бащата на „Комиците“ Любо Нейков и го поканил на среща в офиса си. Обадил му се след като го препоръчал Къци Лафазанов. „Приятелите около мен казаха: „Абе, бягай бе! На какъв се правиш? Любо Нейков ще ти се обажда“. Шест месеца бях живял във Франция, преди това 2 години бях в криза и нямах дори кабелна телевизия. Не бях телевизия. Не можех да се сетя кой беше Любо Нейков. Питах го „Ти кой беше?”, а той каза „Браво, разсмя ме. Ела сега до офиса да се видим“, разказвал е за първата си среща с комика Шайбата.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече