Домошарка! Мария Бакалова прескочи до София да види семейство и приятели

0

- Advertisement -

Мария Бакалова – момичето, в което Холивуд е влюбен, е у нас, за да се види със семейството и приятелите си през няколко, откраднати от работата си дни.

По-отговорна и разумна – така се вижда българската актриса Мария Бакалова, след като постигна безпрецедентен успех за родното кино с „Борат 2“. Екранната Тутар получи номинации от Златните глобуси и Оскарите, като успя да посети и на живо наградите на Американската филмова академия. Постиженията си Бакалова посреща с чувство на благодарност и чест.

- Advertisement -

„Затова станах по-отговорна и по-разумна. Аз съм много първична като човек, но това е триумфът, може би – отговорност и разум. Нещо, от което винаги съм бягала, защото вярвам, че интуицията е по-силна и децата знаят повече от възрастните. Сега мисля, преди да кажа нещо. Играя пред камерата, а в живота трябва да се държа вече като пораснало дете. Правя първите стъпки“, обясни Бакалова пред Нова телевизия.

Актрисата вече е приела поканата да стане член на американската киноакадемия, като признава, че по този начин се опитва и да продължи мисията на Юлиан Костов да отварят врати пред българските артисти на Запад.

След като посети Седмицата на модата в Париж преди дни и бе приветствана топло от семейство Армани, Мария Бакалова успя да се прибере и в България. Съвсем скоро обаче тя отново ще поеме към Франция, този път за да представи филма „Жените наистина плачат“ на Мина Милева и Весела Казакова, който бе включен в програмата „Особен поглед“ на феста в Кан.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече