Риалити шоу хвърли в треска родния хайлайф! Обзето е от пълна мистерия

0

- Advertisement -

Треска тресе родните знаменитости от сцената, екрана и интернет и тя не е заради някой нов скандал, любовен многоъгълник между народни любимци или нечий злобен пост.

Треската е заради ново онлайн риалити, за което към момента се знае изумително малко, но според мълвата ще стартира съвсем скоро, много преди новите сезони на телевизионните продукции.

Очаква се то да ангажира солидна част от имената на българския гламур, но оскъдната информация за шоуто и най-вече за участниците в него е причината за броженията в средите на знаменитостите, които не обичат да пропускат възможности. Затова, въпроси за риалитито се задават на ухо по партита от София до Синеморец.   

Ето и наличната до момента информация, споделена от източници на HotArena.

Новото риалити изглежда ще бъде достъпно ексклузивно в интернет и в подкрепа на това твърдение е фактът, че никоя от основните телевизии не е наводнила ефира си с тийзъри и трейлъри за него, каквато е обичайната практика.

- Advertisement -

Тематиката на шоуто също не е ясна, но има много причини да отпишем формати подобни на ВИП Брадър или шоу за музикални таланти, които изискват кастинг и предварителна подготовка, която няма как да бъде опазена в тайна. Затова, а и предвид сезона и времето до началото на новите издания на телевизионните формати, с голяма вероятност можем да очакваме надпревара с предизвикателства от разнообразен характер. Какви точно е въпрос с повишена трудност.   

Напрегнатото шушукане в светския и звезден свят дава основания за високи очаквания към потенциалните участници. Слухове се носят за вече отправени покани към няколко поп-фолк изпълнители, спрягат се имена и на актьори и онлайн инфлуенсъри, но засега всички от тях, които помолихме за коментар отказаха без обаче да дадат еднозначен отговор.

Активността в социалните медии на родните звезди също не предлага поводи за съмнения с висока степен на достоверност. Кратък преглед на постовете на повечето от „обичайните риалити заподозрени“  дори може да ни подмами да решим, че част от тях просто са предпочели да се отдадат на първия пълноценен ваканционен сезон след пика на пандемията, но това не означава нищо. Подготовката за риалити формат винаги е важен и често труден процес, който изисква време и внимание, дори от виделите вече какво ли не звезди.

Като се имат предвид строгите клаузи за конфиденциалност в договорите за подобни формати, липсата на постове в социалките с намеци за предстоящото шоу от евентуалните участници също е донякъде обяснима. Тези клаузи обаче не обхващат кръга от приятели и познати на участниците, затова смело можем да се надяваме на „улики“ в най-скоро време.

Една такава „улика“ ни подсказва, че не е изключено актьорът и телевизионен водещ Димитър Рачков да има общо с новия формат, но сведенията за това дали ще е участник или водещ са противоречиви. За Рачков се знае, че доскоро бе на почивка в Италия след финала на първия сезон на „Забраненото шоу“ и участието му в рекламната кампания за Евро 2021 на хазартен оператор, но дали и в каква роля ще се включи във формата все още не е известно.

И това е всичко, което се знае до момента за мистериозното шоу. Не ни остава друго освен да очакваме повече новини в близките дни.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече