Лято! Фамилията на Блатечки – пръсната по морето и в чужбина

0

- Advertisement -

Жежките летни дни, които обхванаха България, пратиха право на морето почти цялата фамилия на Асен Блатечки. Само че бившата му и настоящата отдъхват отделно от него.

Режисьорката Катерина Горанова, с която лошото момче на бг киното едва успя да опази отношенията си до дипломатични покрай връзката си  с Диляна Попова,  която му роди и син,  се разхлажда вече седмица с морските  вълни в женска компания с две приятелки.  От постовете й в социалната мрежа е видно, че трите дами си изкарват чудесно, а  Катерина дори е в хумористично настроение и споделя следната „мъдрост”: „Нито едно кюфте не може да ти достави толкова удоволствие, колкото…  две кюфтета!“

- Advertisement -

На морето е и другата жена в живота на Асен Блатечки – Диляна Попова, майката на Борил. Фаталната синеока красавица едновременно отмаря и работи на родното Черноморие. Често й се налага да снима фотосесии и да рекламира продукти от пясъка, пише „България днес”. А в момента има доста по-сериозен ангажимент  –  снима втора част на хита на Ники Илиев „Завръщане“.

По същото време край морския бряг е и Асен Блатечки, но той посвещава времето си на малкия Борил, своя мъжки наследник. Баща и син трупат безценни летни спомени по атракционните съоръжения на морето – водни пързалки, въртележки и др. Блатечки си е купил специален водоустойчив телефон, с който смело влиза в басейна и снима клипчета на Борил, който се пуска по водната пързалка и вдига цунами от пръски.

Единствено по родното море не щъка Катерина Блатечки – вече порасналата дъщеря на актьора. Тя е студентка в Англия и прекарва по-голяма част от годината в чужбина.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече