Модерна! Мари на Гала не иска брак!

0

- Advertisement -

„Когато порасна, ще се омъжа за Тини”, казала 12-годишната Мари-Константин на майка си Гала, когато се прибрали след парти за Нова година със семейството на Диляна Маринова-Джуджи. Тогава младата дама, която днес е инфлуенсърка, се запознала с Константин, с когото вече от няколко години са влюбени и щастливи. Периодично се появяват слухове, че ще стават родители, че са се оженили или пък се стягат за сватба, но засега няма достоверна новина по темата, пише „Уикенд”.

В началото на юли Мари-Константин на два пъти опроверга поредното предположение, че с Константин са се сгодили. Тогава тя сподели клипче в инстаграм, в което се виждат мили моменти от поредното събиране в дома на Джуджи. Домакинята е приготвила чудесни ястия, а майката на Мари-Константин – Гала и приятелят й Стефан се усмихват сърдечно.

Самата Мари-Константин пък подскача щастливо по поляната и се целува с Константин. Веднага се появиха предположения, че повод за събирането е годеж, които се оказаха погрешни.

- Advertisement -

Мари-Константин, която в момента за втори път се лекува от Ковид-19, след като отиде на море, опроверга слуховете за сватба и пред Мондьо: „Нямаме график”, отвърна тогава младата дама на въпроса на какъв етап са в отношенията си с любимия й. Тя сподели, че от съвсем малка е влюбена в сина на Джуджи. Още от онова парти за Нова година, в което семействата се събрали да празнуват заедно. Тогава Мари и Константин не контактували кой знае колко. Мари скучаела, заради което в някакъв момент започнала да си играе с балоните, които били част от празничната украса.

Един от балоните отишъл към Константин и той й го подал – просто мил жест от негова страна. „Не крия, че си го харесвах още от 12-годишна. И така, през приятелството мина… Преди известно време изчислих, тази година станах на 24 години, т.е. аз половината си живот съм била влюбена в този човек”, каза Мари. И допълни: „Мисля, че сега ме обича толкова, че да компенсира за това време”.

Голяма част от това време двамата са били само приятели. С времето усетили, че „нещата може би тръгват в друга посока”. Тогава се случила и първата целувка. „Той е добър, умен и забавен”, каза тя за любимия си. Двамата споделят общи снимки в социалната мрежа някъде от 2015 г. И макар любовта им да цъфти от доста време насам и дори живеят заедно, Мари и Константин все още не се решават на брак.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече