Широко скроен! Денис Ризов прибра Наталия Симеонова в САЩ

0

- Advertisement -

Наталия Симеонова замина за Тампа, Флорида и живее в баровския дом на бившия си мъж Денис, който е незабравимата ѝ голяма любов.

Феята на любовта явно се чувства прекрасно в компанията на бащата на дъщеря си, защото планува да остане там поне няколко месеца.

Блондинката е на седмото небе от щастие не само заради красиви изгледи, на които се наслаждава всеки ден, а и защото е по-близо до голямата си любов Денис, пише „Галерия“.

- Advertisement -

В интервю наскоро Симеонова бе категорична, че той е мъжът на живота й и не е срещала друг като него, въпреки че са разделени от 15 години.

Когато Денис я заряза заради друга, Наталия изпадна в тотална депресия, качи много килограми и дълго време не можа да излезе от порочния кръг.

„Отивам при Денис, с който сме разделени, но не разведени и в прекрасни приятелски отношения. Отивам за няколко месеца, междувременно Вики ще идва при нас, майка ми също, както и сестра ми и племенницата, които живеят в Щатите. Така че половината ни семейство е там, половината тук. Вики скоро обобщи, че се чувства с двата крака на двата континента – нито напълно там, нито напълно тук. Може би същото важи и за мен“, обясни Симеонова преди време. Дъщерята Вики учи в София психология, но също често гостува на татко си.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече