Женкар! Лоренцо на Софка рути гаджета яко, не ще сериозна връзка!

0

- Advertisement -

Нямам нужда от сериозна връзка, млад съм още!

С тези думи Лоренцо обяснява решението си да не се посвещава на една жена. На този етап синът на Софи Маринова се забавлява с различни мадами. За присъствието на една от тях певецът реши да загатне със снимка в социалните мрежи, а клюките след кадъра го обвързват сериозно с избраницата му. Гаджето на Лоренцо и самият той се виждат в гръб. Въпреки че твърди, че няма и не иска сериозна връзка на този етап, синът на Софка определя приятелката си като своя кралица. Лоренцо добавя на снимката корона върху главата на мистериозната мацка. Загадка остава и откога двамата са заедно и дали наистина връзката им може да бъде наречена сериозна, или е поредната забежка на младежа.

- Advertisement -

Синът на Софка до момента е афиширал една-единствена своя връзка. С тогавашната си приятелка той се задържа едва няколко месеца, след което реши, че иска да си поживее. Майка му Софи не веднъж е признавала, че Лоренцо е свободен да прави каквото си иска и тя не му се меси. Ромската перла също смята, че синът й трябва да си поживее, преди да предприеме по-сериозни крачки.

„Дано да нямам любовния живот на мама“, надява се младежът.

Не е тайна, че драмите в живота на Софка винаги се въртят около мъж. След оплетените й връзки с бащата на Лоренцо и после с доведения му брат Софчето пристана на Гринго, с когото се разведоха малко след като се ожениха. Няколко месеца след това двамата отново се събраха, напмня „България Днес”.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече