Бащина щедрост! Рачков с огромни харчове по сина си

0

- Advertisement -

Харчовете на Димитър Рачков нямат край! Освен че угажда на капризите на младото си гадже Анита Димитрова, комикът плаща тлъста сума и за обучението на сина си – Митко-младши. Звездният наследник започна с уроците още от 1 септември, защото е ученик в частния френски лицей в София „Виктор Юго“. Школото е сред най-престижните в столицата и негови възпитаници са са цяла плеяда ВИП наследници с родители звезди от шоубизнеса, милионери и политици. 

- Advertisement -

Синът на актьора е в гимназиална степен, което прави образованието там още по-скъпо. Справка с ценоразписа на френския лицей, публикуван на официалния им сайт, показва, че една учебна година струва на всяко семейство, решило да запише детето си там, 11 080 лева. Внушителната сума се плаща на три вноски – на 1 септември, на 1 януари и на 1 април.Според елементарни сметки за 4 години обучение от 8 до 12 клас Рачков ще трябва да се бръкне над 44 лева само, за да покрие учебните такси на сина си. В сумата, равняваща се на двустаен апартамент в провинцията, не влизат цените на допълнителните изпити, които се държат според учебната програма, нито пък транспортни разходи, униформи и други ученически пособия, от които всяко дете има нужда. 

Рачков-младши бил записан в елитното школо по настояване на майка му Христина Апостолова – главната сценаристка на „Откраднат живот“ и настояща половинка на Евтим Милошев. В същото училище, но в по-малките класове, е синът й от Милошев – Петър, пише „Ретро“. 

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече