Арт отроче! Блатечки и Диляна правят сина си музикант!

0

- Advertisement -

Асен Блатечки и половинката му Диляна Попова изпратиха сина си Борил в първи клас. Момченцето, което на 21 септември навърши 7 години, е записано в Националното музикално училище „Любомир Пипков”. Миналата година дъщерята на актьора – Катерина, бе абитуриентка, а сега за звездата от филма „Бензин” предстои своебразно „завръщане” в училище.

За разлика от повечето популярни личности у нас, Блатечки и Попова не държат синът им да посещава частно школо. Таксите им се стрували прекалено високи, а и не вярвали, че момчето им ще придобие чак толкова специални знания, ако цакат минимум 10 бона на година. Секссимволът на българския театър предпочитал Борил да ходи в държавно учебно заведение. Понеже хлапето проявявало артистични заложби от съвсем малко, а пеенето много го увличало, родителите му решили да го запишат в музикалното училище в София. Първокласникът преминал и през приемен изпит, на който се представил отлично.

Преди да прекрачи училищния праг, Борил посещаваше държавна детска градина в центъра на столицата. „Противно на очакванията и всеобщото мнение, там Борил получаваше достатъчно грижи и внимание, научи много нови неща, педагозите също бяха отлични”, споделяла е Диляна Попова.

- Advertisement -

В началото манекенката планирала да запише сина си в частно школо, но Блатечки категорично отказал да плаща за подобни екстри. Той има по-голяма дъщеря, която неотдавна бе абитуриентка, а сега е студентка в Лондон, та разходите по двете деца напоследък му идвали в повече. В крайна сметка Попова се примирила с  избора на мъжа си. С днешна дата обаче не съжалявала, защото синът й случил на всеотдайни учители и намерил приятели сред връстниците си.

Свидетели издават, че на първия учебен ден Диляна и Асен пристигнали в школото в отлично настроение. Въпреки радостта на гордите родители обаче, Борил изглежда доста начумерен на снимката, която баща му сподели в мрежата. Не си личи детето да е започнало първи клас с особен ентусиазъм, но това вероятно е от притеснение. Прави впечатление още, че малчуганът е одрал кожата на баща си и поразително прилича на него.

Докато синът на Блатечки тепърва ще се учи на четмо и посмо, щерка му вече завърши и е студентка в Лондон. Освен че трупа академични знания, младата жена се увлича и по макиажа. Тя е изкарала курс по гримьорство и често демонстрира уменията си с четките в социалната мрежа. Говори се, че Катерина вече е приела мащехата си, макар че преди години я ненавиждаше заради извънбрачната й авантюра с Асен.

Връзката на Блатечки и Диляна премина през много изпитания, но в крайна сметка любовта им възтържествува. С днешна дата те живеят под един покрив и макар че нямат сключен брак, се чувстват като истинско семейство. Двамата избягват да говорят за личния си живот, ала неведнъж са намеквали, че неприятностите са останали в миналото и сега всичко помежду им е спокойно.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече