За любовта! Ивайло Захариев се покръсти!

0

- Advertisement -

Ивайло Захариев изглежда се е покръстил заради новата си булка. Вторият брак на актьора, който беше сключен миналата събота, е благословен от православен свещеник, въпреки че младоженецът от години посещава протестантска църква, научи пише „Уикенд”. Това означава, че заради любимата си Станислава той е сменил не само семейното си положение, но и религиозната насока.

От сигурни източници изданието научи, че вече повече от година Станислава води Ивайло по православни храмове и манастири. Още преди месеци вестникът ни прогнозира, че актьорът се подготвя да мине от протестанството към православието. И ето, че това се потвърди на неговата сватба. Той и булката му Станислава са се врекли във вечна любов в една от най-популярните православни църкви в центъра на столицата – „Света София”, която е любима на родния елит.

Наскоро Ивайло спомена в интервю за „Уикенд”, че вторият му брак, както първият, ще е църковен. Известно е, че актьорът е силно религиозен и много държи всичко в живота му да минава под божията благословия. Много хора обаче се зачудиха как ще сключи втори църковен брак, след като християнските свещеници по правило благославят само по един. Ето го отговорът за този въпрос – тъй като първият брак е бил протестантски, православната църква най-вероятно не го е признала за валиден. Това е дало възможност вторият да бъде сключен в православен храм. По канон обаче подобно нещо става само след представяне на кръщелни свидетелства от младоженците и кумовете. В случай, че Ивайло не е бил кръстен като малък, той е трябвало да се покръсти сега – преди да каже „Да” на своята избраница.

- Advertisement -

В съзвучие с професията на младоженеца сватбата е била с тема „Живот като на кино”. Кумове са били колегата на Ивайло – комедийният актьор Ники Станоев, и неговата половинка – Наталия. Декорацията на ресторанта е била от бутафорни статуетки „Оскар”, кутии с пуканки и „звезди на славата” като на булевард „Холивуд”, а букетът на булката е бил привързан с филмова лента. Самата тя е била в рокля на популярен дизайнер от родния й Асеновград. Както „Уикенд” прогнозира, рокличката, в която е била облечена нейната дъщеричка, е била умалено копие на булчинската. Двамата синове на младоженеца пък са били с папионки – също като самия него. Коментира се, че костюмът на Ивайло много напомня стайлинга на Джеймс Бонд. Не е ясно дали това е търсен ефект, или случайно съвпадение. 

Първият танц е бил под съпровод на цигулка. Гостите на тържеството не са били много заради ограничителните мерки около пандемията. Но пък се твърди, че е било весело, всички са танцували и са се забавлявали. Булката е приела фамилното име на младоженеца, като обаче се е отказала от окончанието „а”, което обозначава женския род. Новото й име е Станислава Захариев. Заради автиковид мерките партито в ресторанта е приключило доста рано – в 23 часа. Но младоженците не се оплакват. Те са изтеглили напред и началния час на тържеството, така че танците и забавленията са им били напълно достатъчни.

Ивайло Захариев се запознава със Станислава през 2018 г., когато позира за нейния „Бебеносещ календар”. Инициативата е на блондинката и приятелката й – фотографката Калина Серафимова. Идеята е родни звезди да позират заедно с децата си за специален календар, продажбите от който да отиват за благотворителност. По време на запознанството си Ивайло и Станислава са семейни. Заради пламналите им чувства един към друг обаче бързо се развеждат, а през лятото на миналата година актьорът предлага брак на своята нова любима. Това става след представление с негово участие в добруджанското село Пчеларово, което се състои в превърнатата в културен център къща но оперната прима Константина Петкова. Годежният пръстен на булката е с перла, а венчалните халки са по дизайн на младоженците – с две преливащи се вълни. Върху халката на Станислава блестят три диаманта.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече