Лъсна истината! Кали каза имало ли е наркотици в кръвта на загиналия Денис Теофиков

0

- Advertisement -

Не са открити следи от наркотици в кръвта на Денис Теофиков. Такива са резултатите от следствието, обяви поп-фолк певицата Кали в ефира на НОВА.

„Приех това интервю, защото ще говоря от името на родителите на Дени. Много съм близка с тях. Не им е приятно да се спекулира с обстоятелствата около смъртта му. Тече следствие, което не доказва нито самоубийство, нито инцидент. Сега е моментът да говорим за желанието на младите да се сдобият със слава, за цената на популярността, за състоянията в които изпадат младите хора”, каза певицата.

- Advertisement -

Тя потвърди, че младежът е бил в депресия преди да се случи инцидента. „Всеки млад творец, който не е оценен, изпада в подобни състояния”, поясни Кали.

По думите й тя и колегите й са длъжни да уведомяват продуцента си за музикалните си изяви. „ Появиха се чатове от приятели на Денис, в които пише, че той е пял без знанието на неговите продуценти и се е притеснявал от това. В случая при Денис не знам за какво става въпрос. Родителите му също не са били запознати“, поясни певицата.

В памет на Денис родителите му възнамеряват да основат фондация на име „Денис Теофиков” за талантливи деца.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече