Силен дух! Ивайло Захариев погреба майка си и излезе да пее в „маскирания певец“

0

- Advertisement -

Актьорът Ивайло Захариев, познат ни като Мартин от „Под прикритие“ и Калоян от „Пътят на честта“, погреба майка си, но за нейната кончина съобщи дни по-късно. Ивайло най-вероятно е пял на сцената на „Маскираният певец“ буквално часове след погребението на Румянка.

В по-миналата събота той бе гост-звезда и се превъплъти в Рицаря от първия сезон на шоуто. „След дълъг и плодотворен живот, изпълнен с радости и успехи, Румянка Георгиева Захариева ни напусна на 21.10.2021 г. и се прибра при Нашия Отец. Светла й памет! От Семейството“, гласи краткото съобщение във фейсбук профил на неговата майка, което той е споделил.

„Светъл да е пътят й и да се радваме отново на силния й дух във вечността. На вас – сили и мир да продължите напред“, пише за екс свекърва си бившата жена на Ивайло Захариев – Миряна, с която имат двама сина.

- Advertisement -

Трагедия като тази не се случва за първи път в „Маскираният пeвец“. Предишния сезон на същото шоу Невена Цонева пя като Булката часове след като погреба баща си, също музикант. Сега в същото трагично положение се оказа главният герой от „Пътят на честта“ Калоян.

Като вярващ човек обаче Ивайло Захариев не страда така силно и е спокоен, че майка му е в един по-добър свят. Той е поклонник на Протестантската църква и именно там в благотворителни акции за наркозависими младежи се запозна с бившата си съпруга Миряна. Разводът им мина без никакви катаклизми и Миряна, която е запалена по моторите, пpeпуска пo пътищата с още няколко дружки, любителки на високите скорости, пише „Минаха години“.

През септември Ивайло сключи брак с новата си любов – красивата блондинка Станислава, която определя като жената на живота си. Венчавката обаче бе извършена в православен храм.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече