Любо Нейков – татко за втори път?

0

- Advertisement -

Комик № 1 Любо Нейков май е сбъднал мечтата си да стане баща за втори път. За щастливото събитие под секрет сподели неговият баща Иван, който публикува снимка с малко бебе в своя фейсбук профил. Под умилителния кадър заваляха благоположелания, сред които и такива да успее да доживее да види малката принцеса на нейната сватба, пише вестник Ретро.

 49-годишният Любо Нейков още преди 5 години сподели, че с жената на живота му – Гинка, са готови да имат второ дете и усилено работят по въпроса. Очевидно чудото пак им се е случило, макар пътят им в родителството да бе нелек и изпълнен с трудни моменти. За първородната си дъщеря Ани те чакаха цели 14 години. През този февруари тя стана на 10 годинки и вече е ученичка във Френския лицей в София. Преди тя да озари живота им с Гинка, двамата минаха през най-тежката трагедия – загубата на дете. Малко след като комикът се оженил за съпругата си, те разбрали, че ще стават родители за пръв път. Актьорът бил толкова щастлив, че почерпил преди да се роди бебето. Предварителната радост сякаш дръпнала дявола за опашката и Гинка пометнала в 6-ия месец. Лекарите едва успели да я върнат към живота, а трагедията оставила болезнен отпечатък и у двамата. Въпреки това те продължили заедно, макар през годините неведнъж да е имало слухове, че са пред развод.

Жената до шефа на „Комиците” предпочита анонимността и се стреми да е далеч от светлините на прожекторите. Тя се занимава с фотография и помага на съпруга си в бизнесите му с покупко-продажба на имоти и отдаването им под наем, разкриват близки до семейството.

- Advertisement -

Гинка и Любо се грижат като за свое дете и за дъщерята на неговия покоен брат Цветан, който си отиде твърде млад, покосен от инфаркт. Смъртта му съсипа актьора, известен с голямото си сърце, който си дал обещание, че ще помага на своята племенница Инна, сякаш му е родна дъщеря.

Благодарение на него тя успя да завърши Медицинския университет в София и вече работи в акушеро-гинекологията на болница „Майчин дом” в столицата. Девойката живее самостоятелно със своя годеник, но често гостува в дома на своя чичо, към когото е изключително привързана.

Единственото майката на Любо – Цеца, не успя да види третата си внучка. Тя почина навръх Благовещение през 2018 година. Комикът бе тотално сринат след загубата й, а овдовелият й съпруг дори се бе поболял от мъка. Въпреки това той реши да остане в семейната им къща в Червен бряг, вместо да се премести при сина си в София.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече