Война! Малката Джулка си вади медицинско, мъжът й пуска записи в нета

0

- Advertisement -

Войната на семейство Найденови минава всякакви граници. С това доста напомня на култовия филм „Войната на семейство Роуз”, в който съпрузите Барбара и Оливър – в ролите са Катлийн Търнър и Майкъл Дъглас, се впускат в свирепа битка, включително физическа, за семейния дом. Илиян и Джулиана изглежда също са решени на богат набор от средства, за да спечелят. Голямата цел на всеки от тях е синът им Давид.

Съпрузите се атакуват през социалните мрежи и събират съюзници сред последователите си или пък напротив – губят доверието на много от тях. Ситуацията по отношение на подкрепата на феновете бързо се мени съобразно ходовете на доскорошните партньори. Илиян извади още записи с Джулиана, които включват признание за изневяра и заплахи за живота му, както и тази, че за да го нарани, ще прати сина им в дом.
И козовете на Джулиана не са за подценяване. Миналата седмица силиконовият модел включи майка си в битката. Родителката определи зет си като лъжец, крадец, изнудвач и показа съдебномедицинско за нанесен побой над дъщеря й. Тази седмица във видео обръщение към последователите си Джулиана проплака, че Илиян вече 18 дни не й дава да види сина си, макар че всеки ден му се молела. Нито полиция, нито прокуратура, изреди тя, не можели ли да й помогнат, докато съдът не вземел решение на кого да повери грижите за детето. Проблемът е, че определената дата за развода им е чак в края на февруари – началото на март, следващата година, пише „Уикенд“.

„Мразя те, приятелите ми те мразят, всички те мразят!”, беснее Джулиана в един от записите, които Илиян разпространи в интернет. Потресаващият разговор се води при разходка в гората. „Ти сега ме пречука с камъни, ама иначе лъжеш и ходиш да се жалваш, че аз теб те пипам”, обяснява той. Джулиана отвръща: „Да обаче шефът на ГДБОП ще иска да ебе мен и харесва мен, а не теб, нали?… Васко се казва. Отиди да провериш”. Тази реплика направи такова впечатление, че последователи на воюващите съпрузи вече няколко дни използват в коментарите си името на въпросния Васко. Важно е да се уточни, че няма Васко на ръководен пост в ГДБОП. Така че не е много ясно кой е той. Джулиана обаче казва в записите, че се е виждала с него. „Ще те разсипя. Знаеш какви връзки имам?” – това са по-леките заплахи, които отправя към мъжа си. Доста по-впечатляващи са: „Ще те наръгам, докато спиш. Предпочитам да те лежа. Ако трябва да избирам – ей тук ще те пречукам и ще те заровя. Няма дори да ми трепне, дори няма да ми е жал”. Това, което възмути много от последователите й, е, че плаши Илиян със сина им. „Детето отива в изправителен дом, боклук мръсен! Айде да видим какво ще направиш. Детето го взимат. Очите няма да му видиш. Аз съм го родила и аз ще му реша съдбата”, крещи Джулиана. В гнева си тя може би е объркала институцията с дом за деца, лишени от родителски грижи, но не се обърна внимание на това.

Вълна от възмущение се изля в профила й в инстаграм. Хората недоумяват как е възможно една майка да изрече тези думи, пък и да е била провокирана, както по-късно Джулиана заяви. „Според мен ти и твоето семейство не сте годни да имате това дете. Аз ти направих безценен подарък. Ти не оцени мен и моята помощ, затова ти сега ще го издухаш”, казва Джулиана в записа. Илиян я е записал и в разговор с майка й: „Мамо, най-много ще го заболи, ако дам детето… Аз много го обичам, обаче той не е направил нищо за това дете, не заслужава детето. Да го взима държавата. Да, той го направи да ме върже, да мога да стоя като куче и да гледам в точка”. Джулиана лансира и друга идея в записите – ще плати на някого, който не може да има деца и наистина иска, за да гледа тяхното. „Ще си родя друго след 4-5 години. Аз съм млада и хубава. И майка е на моето мнение – ти заслужаваш най-лошото, а най-лошото е да вземат детето”, заявява Джулиана.
Тези нейни думи предизвикаха масов потрес. Има и такива, които смятат, че записите са манипулирани или пък извиняват Джулиана с това, че е била провокирана да каже тези думи. Без съмнение, след като качи скандалните записи в интернет, Илиян събра доста съюзници в предстоящата битка за правата на сина си. Хората го съжаляват, виждайки го като жертва в цялата сага, и му пожелават кураж, за да се справи в предстоящата битка.

Джулиана не остана дълго без отговор. Силиконавата моделка побърза да обясни, че социалната мрежа не е мястото, в което да решават кой е прав и кой – крив. „Затова в крайна сметка си има институции. Относно записа – да, аз съм твърде емоционална и който е гледал „ВИП Брадър”, знае, което със сигурност не ме оправдава. Но за съжаление записът е изрязан и Илиян е качил това, което той е преценил. А и още повече, нека не забравяме, че той е знаел, че записва и естествено, че това, когато той си е изпускал нервите и ми е говорил по някакъв начин, в самите записи го няма. Съдът е единствената институция, която ще реши кой е прав и кой е крив. А дотогава, ако Илиян мисли, че трябва да има война…”, заяви Джулиана в инстаграм, където качи и клипче с майка й.

- Advertisement -

Родителката й започна уверено пледоарията си, като само от време на време си помагаше, поглеждайки към листове, изписани с химикалка. Тя представи Илиян като лъжец, крадец, изнудвач. Мотото му било: Помогни ми, помогни ми. Ако не ми помогнеш, следва скандал и после – бой. „Дъщеря ми е лишена от всичко, заради него и детето. Почивка, хотели са от нейните реклами, които той използва. Тя ходи със стар телефон, а за него има нов телефон плюс лаптоп. Обра й всичко, тя ходеше без нищо в себе си. Взе й даже ключовете от собствения й дом. Взе й последните пари”, обяви майката на Джулиана. Спомена и спор за чая на Илиян. Както е известно, той има фитнес зала в родния си град Монтана, като в бизнес дейностите му е и продажбата на чайове, както и книга за детокс. Джулиана отказала да рекламира чая, като разбрала как се прави, обясни майка й, и Илиян започнал да я изнудва с детето.

За финала бе оставен железният коз – съдебномедицинско, че дъщеря й е бита. Във Варна имало още едно. Майката на Джулиана показа документа. „На 30 юни 2021г. около 10,30 часа в дома й в гр. Пловдив била стискана за врата, раменете и корема, била блъскана и ухапана от познато за нея лице”, пише в документа. Следва изброяването на обективните данни. В заключение са установени кръвонасядания в областта на шията и гръдния кош и охлузване на втория пръст на лявата ръка.

„Обичам детето си и никога не съм се отказвала и няма да се откажа от него! Човек понякога говори всичко,но сърцето на майката е свързано с това на детето и няма сила,която да ни раздели! Търся Давид постоянно, звъня и обикалям всички институции, нека те решат кой прав и кой крив!”, заяви Джулиана преди дни.
Илиян пък обеща, че ще представи всички записи в съда. Да, обаче, Джулина сподели отговор на адвокатка, която я уверява, че  записи на телефонни разговори, направени от частно лице, не са доказателства в съда. Илиян все пак е обещал, че ще разпространи още записи. Причината, поради която споделил вече известните, е да се защити и да насочи органите на реда, ако с него се случило нещо: „Може да не ви звучи сериозно, но аз не искам да се окаже, че институции, хора и групировки могат да ми навредят. Твърде много пъти съм заплашван с това!”.

Всички доказателства за случващото се с него от месеци предал на няколко души. Ако с него се случело каквото и да било, ще бъдат посочени всички хора, свързани с Джулиана Гани и нейните действия през последната половин година. Илиян засегна и оправданието, че е била под афект, когато е изричала думите, възмутили всички. Лесно е да се каже, че е била афектирана, смята Илиян, но имал стотици подобни ситуации и доказателства. И обеща, че с времето ще се види, че това не е афект, а перманентно поведение към него. „Има по висш съд от гражданския! Бог ни гледа! Той знае всичко и пред него съм чист”, каза фитнес инструктора.
С последните си изяви той определено спечели симпатии, но тази седмица Джулиана пак наклони везните на обществена подкрепа в своя полза. През сълзи на очи моделката помоли за помощ. Във видео обръщение към последователите си Джулката пак подчерта, че „когато човек се ядоса, може да каже всичко”. Но коя майка не би потърсила детето си?, зададе тя риторичния въпрос. Два пъти ходила до Монтана, но не получила никакво съдействие от страна на Илиян. Не искал дори да й покаже детето. Джулката подала сигнал в прокуратурата, че си иска момчето, че синът е малък и има нужда от майка си. Пробвала и с полицията. Пак нищо. Това били техни битови проблеми и трябвало да ги разрешат помежду си.

„Животът ми всеки ден минава така: адвокати, съдилища, прокуратура и молене на Илиян. Той ми позволява да виждам детето си единствено и само на камера. Физически не съм го виждала вече от не знам колко време – 18 дни. Моля ви, вие ми кажете как да постъпя, когато институциите са безсилни! До Монтана съм била, но детето се укрива и Илиян не иска да ми го даде. Какво мога да направя аз? Да се бия ли с него? Къщата ли да му бутна? Какво трябва да направя? Няма как, разбирате ли? Докато съдът не определи… Малшанс е, че детето е останало там. Просто аз нямам никакъв избор и като майка не знам какво да направя. Всеки ден му се моля и всеки ден го питам и дали детето има нужда от нещо”, заяви Джулката през сълзи и разклатен глас, като че гърлото й се бе стегнало. „Не мога да си видя детето. Скандал между мен и Илиян е едно, обаче отношението между майка и син е друго”, каза Джулиана Гани.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече