Вярващ! Коцето не ще и да чуе за църковен брак! ето защо

0

- Advertisement -

Фолкпевецът Константин категорично обяви, че не иска църковен брак, тъй като е силно вярващ и смята, че ако нещо се „подхлъзне“, ще се напълни с грехове, а не иска това да се случва.

„Вярвам в Бог. Преди 11 години когато се оженихме с Надето, така решихме, че е по-добре. Винаги можем да го направим“, казва изпълнителят, който по наследство вярва в писанията на Петър Дънов.

- Advertisement -

„Покрай вуйчо ми, композитора Валентин Попов, от малък съм запознат с учението на Учителя. Спазвам неговите уроци. Много често усещам силна енергия, когато ходя на гроба на Дънов. Понякога като тичам в парка минавам оттам. Прочитам неговите мисли и пия вода. После сядам за  половин час на една пейка и някак си усещам, че наистина това място е свещено, енергията е супер пречистващи зареждаща“, казва певецът.

Константин се взима с Надежда на празника на Вяра, Надежда и Любов на 17 септември 2010 година. Двамата имат две деца и много се обичат. С годините на брака им често са ги разделили слухове за изневери на певеца. Коцето отрича да е плейбой и твърди, че има много силно собственическо чувство и не може да преглътне изневяра, писа „България Днес“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече