За семейството! Николета Маданска загърби кариера заради Венелин Петков

0

- Advertisement -

Николета Маданска обърна гръб на кариерата си заради Венелин Петков. Водещата на спортните новини на Би Ти Ви изкара повече от година далеч от светлините на прожекторите, след като стана майка за първи път, а сега й предстои още едно майчинство. Три дни след Коледа тя съобщи, че с Венелин, който е неин бивш шеф в телевизията, имат още един син – Михаил.

В продължение на цели 9 месеца Николета Маданска не обели и дума за своята бременност. Макар че всички шушукаха, че очаква второ дете, спортната журналистка старателно се опитваше да крие коремчето си на всички свои снимки, което публикува в социалните мрежи. Единствено фактът, че посрещна първия рожден ден на сина си Йоан, облечена в роклята, която носеше в 9-ия месец на бременността си с него, издаде, че очаква още едно бебе.

Това мълчание продължи до самото раждане. Три дни след Коледа – на 28 декември, Николета съобщи официално, че е станала майка на втори син, когото е кръстила на своя баща – футболният треньор Михаил Мадански. Това се случи малко повече от година след като роди Йоан, проплакал на 22 ноември 2020-а. „Година и месец по-късно отново съм мъжка майка! Тази сутрин се роди Михаил. Сърцата ни са пълни с любов и благодарност. Най-доброто предстои”, написа водещата в социалните мрежи. Щастливият татко – Венелин Петков, който рядко дава израз на емоциите си в публичното пространство, също не се сдържа. „Йоан вече си има братче – Михаил. Хайде, чакаме ви вкъщи!”, обърна се той към своята половинка и детето си през социалните мрежи.

Николета е от жените, които като че ли не се товарят от типичните проблеми при отглеждането на малки деца. За Йоан тя се похвали, че е толкова кротко бебе, че с баща му не са разбрали нито какво е безсъние, нито какво са колики. Всеки месец от раждането му тя отбелязваше с домашно приготвена от собствените й ръце торта, а имиджът, който поддържаше в публичното пространство, бе на пълно и безметежно щастие. Вероятно затова се е навила да има второ дете толкова скоро след раждането на първото. Прости сметки показват, че трябва да е забременяла с Михаил едва 4 месеца след като е дала живот на батко му.

- Advertisement -

Но второто майчинство поставя под сериозна въпросителна кариерата на щастливата дама. Мъжът й бе уволнен като шеф на новините в Би Ти Ви малко след появата на Йоан. Самата Николета до ден днешен официално е част от екипа на телевизията. По закон нямат право да я отстранят от работа поне докато малкият й син стане на 3 години. Но макар щатът й да е бетониран, когато един ден се върне в телевизията, тя най-вероятно ще знае много повече за смяната на бебешките пелени, растежа на детските зъбки и бъркането на домашните печива, отколкото за родния и световния спорт. Като се добави, че е жена на уволнения бивш шеф, и че зрителите по всяка вероятност ще са я забравили като лице на телевизията, едва ли има големи шансове отново да я сложат на екран. По-вероятно е да й предложат място зад кадър, което ще върне кариерата й много назад.

Маданска обаче била готова на всякакви жертви в името на семейството си. Заради работата двамата с Венелин са отлагали с години създаването на потомство. Преди няколко месеца той стана на 50 години и вече, меко казано, му беше крайно време за деца. Половинката му пък, която през лятото ще стане на 38, се навила да роди две възможно най-бързо, за да имат достатъчно време да ги отгледат спокойно. „Имам цял живот за работа”, успокоявала се младата майка. Тя била убедена, че дори и вратите на Би Ти Ви да се затворят за нея след майчинството, ще намери нещо друго, с което да си изкарва прехраната.

Тя роди Михаил в частна болница, в която преди година проплака и батко му Йоан. „Всяка година по същото време”, пеят Белослава и Орлин Павлов. А аз ще добавя „и в същата стая”. Няма случайни неща в този живот” – с тези думи щастливата телевизионерка коментира съвпадението.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече