Сбогом, американска мечта! Сестрата на Теодора Цонева не я ще в САЩ

0

- Advertisement -

Теодора Цонева – дъщерята на легендите от големия и малкия екран Коста Цонев и Анахид Тачева, се раздели с американската си мечта. Сестрата на покойния тв водещ Митко Цонев възнамеряваше да се пресели в САЩ при сестра си, но се оказа, че родственицата й не я иска. Омъжената за милионер от гръцки произход Ани била готова да поеме издръжката на кака си в София, само и само да не я приютява в дома си в Ню Йорк, пише „Уикенд“.

„Ако Теодора замине за Америка, ще вземе със себе си и сина си Дейвид (щерка й Мария винаги е живяла отвъд океана с баща си – б. р.). Така сестра й ще трябва да се грижи и за нея, и за още един човек. Теди категорично отказва да работи – предпочита да прекарва времето си с бутилка в ръка, та ще се наложи Ани да й плаща не само храната, но и алкохола. На малката дъщеря на Анахид ще й излезе доста по-евтино да изпраща всеки месец по хиляда лева в България”, сподели пред наш репортер близък на звездното семейство.

В консумация на големи количества бира минават дните на Теодора Цонева вече години наред, припомнят запознати с навиците й. Дамата с благороден произход надига бутилките с пиво в кварталното си кафене. Тя дотолкова прекалява с алкохола, че познатите й са силно притеснени за здравето й.

- Advertisement -

„От пиене не й оставаше време и за кучето си да се погрижи. За да не й се налага да го храни и извежда на разходки, му намери нови стопани. Беше написала във фейсбука си, че ще заминава при роднини в Америка и няма да има кой да гледа домашния й любимец, та добри хора се трогнаха и го взеха в жилището си. Сега Теодора си стои от сутрин до вечер с бира в ръка в заведението до дома й и се налива като за световно”, коментират съседи на скандалната госпожа, която наближава пенсионна възраст.

Голямата сестра на Митко Цонев навремето живееше в Италия. Когато пък се върна в родината, направи неуспешен опит за самоубийство с приспивателни. След като едва беше спасена, тя започна да си търси работа, но вече пета година не може да си намери нищо „подходящо”.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече